Account voor GRIP-rekenen 

Zonder account kun je geen gebruik maken van GRIP-Rekenen

Er zijn twee manieren waarop je een account kunt krijgen.
  • Via je docent:
    Als je docent een account voor je klaarzet ontvang je een e-mail met daarin je inloggegevens. Zodra je deze hebt gekregen, heb je toegang tot je account. Op de startpagina van GRIP kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Via je boekenleverancier:
    Heb je een licentie voor GRIP bestelt via bijv. Bundle of via MBO-webshop dan maak je direct een account aan wanneer je een bestelling activeert. Je hebt geen gebruikersnaam en wachtwoord. Je hebt een zogenaamd ENTREE account. Er wordt gevraagd om een klascode. Die moet je van je docent ontvangen.
Met een ENTREE account kun je na activeren van je licentie voortaan ook direct naar GRIP gaan. Op de startpagina van GRIP (grip-rekenen.nl) klik je op de ENTREE button om de methode te openen. 

Browser (advies) 

Onze programma's zijn te gebruiken met alle moderne browsers. Wij bevelen Google Chrome aan als standaard browser, maar ook Firefox, Edge, en Safari zijn geschikt om mee te werken.

Ondervind je problemen, test dan altijd eerst of het met Google Chrome wel naar behoren werkt.

De browser die je moet vermijden is Internet Explorer; deze wordt ook door Microsoft niet meer ondersteund.

Wachtwoord vergeten 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu? 

Als je een gebruikersnaam en een wachtwoord van je docent hebt ontvangen voor je account, dan kun je gebruikmaken van de Wachtwoord vergeten functie op de startpagina. Je vult je e-mailadres in. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

De meeste gebruikers hebben echter geen gebruikersnaam en wachtwoord maar loggen in met een ENTREE-account. Dan heeft de wachtwoord vergeten functie geen nut. Je kunt de Entree button gebruiken om in te loggen.

Gebruikersnaam vergeten 

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten. Wat nu?   
         

Je gebruikersnaam is je persoonlijke-  of school e-mailadres. Informeer bij je docent om te achterhalen wat jouw gebruikersnaam is. Je docent kan dit opvragen in het docentendashboard. 

Let op: veel gebruikers hebben geen gebruikersnaam en wachtwoord, maar loggen in via de button ENTREE of via een link in de schoolomgeving.